Standplaatsen jubileumeditie InterClassics & TopMobiel ruim 1 maand voor aanvang van de beurs uitverkocht

Op  11, 12 en 13 januari 2013 is MECC Maastricht wederom het toneel van het succesvolste zakelijk platform voor de Nederlandse oldtimermarkt: InterClassics & TopMobiel. De standplaatsen die voor de twintigste editie beschikbaar werden gesteld zijn ruim 1 maand voor aanvang van de beurs uitverkocht.

De beursvloer van InterClassics & TopMobiel bestrijkt in totaal 30.500m2. In totaal bezetten 280 exposanten de beursvloer.

Centrale thema’s op de beursvloer zijn ‘100 Jaar Aston Martin’ en ‘Bugatti Grand Prix Cars’. In samenwerking met o.a. de Aston Martin Owners Club Holland wordt op TopMobiel de geschiedenis van Aston Martin aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd. Een absoluut hoogtepunt van InterClassics & TopMobiel 2013.  Bugatti was eind jaren '20, begin jaren '30 het meest toonaangevende raceteam. De successen waren ongekend groot met duizenden overwinningen. Vooral de Bugatti Type 35 was een groot succes. Deze auto is waarschijnlijk de meest succesvolle racewagen ooit. De Bugatti Type 35 zal uiteraard niet ontbreken in een uniek showpaviljoen waar alleen maar Bugatti Grand Prix klassiekers tentoongesteld zullen worden.

Vanuit de filosofie dat bijzondere auto’s een bijzondere omgeving verdienen wordt veel aandacht aan de aankleding van de beurs besteed:  luxe standbouw, sfeerverlichting en veel ruimte voor iedere auto.

Het gaat goed met de beurs die definitief een vaste plaats op de Europese oldtimeragenda verworven heeft. Bezoekers waardeerden de editie van 2012 met een 8 en maar liefst 89% gaf aan de beurs in 2013 naar alle waarschijnlijkheid tot stellige zekerheid weer te gaan bezoeken.  In Nederland alleen al telt circa 370.000 klassieke voertuigen en er wordt per jaar voor € 120 miljoen verhandeld in oldtimers. Als "poort van Europa" biedt Maastricht als thuishaven van InterClassics & TopMobiel daarnaast volop internationale groeipotentie.  Voor standhouders voldoende redenen om een plek te willen bemachtigen op de beurs.


Voor meer informatie www.ic-tm.com