Prestigieus veilinghuis ‘Coys Europe’ pakt uit op InterClassics & TopMobiel 2014 in MECC

Maastricht, 21 augustus 2013 - Het prestigieuze Britse veilinghuis ‘Coys Europe’, gespecialiseerd in historische automobielen, is met een paviljoen van 1.000m2 aanwezig op InterClassics & TopMobiel van 17 t/m 19 januari 2014 in het MECC in Maastricht.

Erik Panis, Product Manager InterClassics & TopMobiel: “Na een zeer succesvolle jubileumeditie in 2013, die door maar liefst 21,928 oldtimerliefhebbers werd bezocht, zijn de voorbereidingen voor InterClassics & TopMobiel 2014 in volle gang. Eerder al konden wij berichten dat de beurs voor het eerst in de geschiedenis wordt uitgebreid met een paviljoen ter grootte van 3.000m² waardoor de totale beursoppervlakte groeit naar 33.000m². Nu kunnen wij daaraan toevoegen dat het prestigieuze Britse veilighuis ‘Coys Europe’ met  een paviljoen van maar liefst 1000m2 aanwezig zal zijn! InterClassics  & TopMobiel bevestigt hiermee keer op keer haar positie als het grootste  en meest complete oldtimerevenement van de Benelux.” Niet alleen brengt ‘Coys Europe’  het spreekwoordelijke ‘neusje van de zalm’ op het gebied van historische automobielen naar de beurs, ook organiseert het veilinghuis op de laatste beursdag een veiling waar ca. 60 klassiekers onder de hamer gaan.  De veilingstukken kunnen tot de veiling op het ’Coys Europe’ paviljoen bewonderd worden. Geïnteresseerden kunnen op zaterag 18 januari deelnemen aan de veiling.  Veilinghuis ‘Coys Europe’ is geen onbekende van InterClassics & TopMobiel. Begin jaren 2000 stond het veilinghuis ook enkele keren op de beurs.

InterClassics & TopMobiel Met de mooiste en meest exclusieve klassieke voertuigen in de Benelux, alles op het gebied van onderdelen en automobilia en met de thema’s Maserati 100 years, Mustang Big Screen Heroes & Pre War Race Legends is InterClassics & TopMobiel 2014 wederom een absolute must voor elke oldtimerliefhebber!


 

Voor meer informatie www.ic-tm.com Noot voor redactie, niet voor publicatie Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing en Communicatie door te bellen naar +31 (0)43 38 38 372 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..