Paul van de Bunt winnaar van de GaultMillau 2013

Gastkok TopMobiel Preview Night is Chef van het Jaar

Paul van de Bunt van restaurant De Leuf in Ubachsberg is maandag 29 oktober door GaultMillau verkozen tot Chef van het Jaar 2013. Sterrenchef Paul van de Bunt kookt in nauwe samenwerking met Maison van den Boer ook de sterren van de hemel op de TopMobiel Preview Night op 10 januari 2013 in MECC Maastricht.

De TopMobiel Preview Night staat in het teken van absolute klasse, kwaliteit, stijl en sfeer. Gastronomische hoogstandjes worden afgewisseld met sfeervolle en opzwepende live muziek en stijlvolle Fashion Moments. De presentatie van deze topavond is in handen van L1-presentatrice Vivian Lataster. Met autocoureur Xavier Maassen als ambassadeur in Limburg van Stichting ALS Nederland, steunt TopMobiel Preview Night het onderzoek naar de spier/zenuwziekte ALS.

Fondsen voor de Stichting ALS worden deze avond geworven door een veiling met exclusieve stukken, waaronder een bezoek voor twee personen aan de fabriek van Aston Martin, een VIP-arrangement voor de 24 uur van Le Mans en een Fiat 500 met design ontworpen door Jan Jansen, onder andere bekend van Dior.
Inschrijven voor deze culinaire topavond is nog beperkt mogelijk. Meer informatie op www.ic-tm.nl

Paul van de Bunt ontving in 1996 zijn eerste Michelinster en in 2007 nog een tweede. Vorig jaar eindigde Paul ook al hoog in de GaultMillau-ranking. Maar in 2013 mag Paul, die samen met zijn echtgenote Sandra de scepter zwaait over De Leuf, zich met recht een jaar lang Chef van het Jaar noemen.

De GaultMillau is de onafhankelijke restaurant- en hotelgids met de beste restaurants en hotels van het moment. Ieder jaar kent GaultMillau Nederland 13 Awards toe. De awards worden uitgereikt aan restaurantprofessionals die uitblinken in hun vak en een bron van inspiratie zijn voor hun collega's en zich qua locatie, concept en/of service bijzonder onderscheiden binnen de Nederlandse horeca.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie de TopMobiel Preview Night die ter gelegenheid van de beurzen InterClassics en TopMobiel plaatsvindt, kunt u contact opnemen met Erik Panis op 043 - 38 38 383 en per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..