InterClassics & TopMobiel introduceert gratis smartphone app tijdens jubileumeditie

Op 11, 12 en 13 januari 2013 is MECC Maastricht wederom het toneel van het grootste oldtimerevenement van de Benelux: InterClassics & TopMobiel. Bezoekers kunnen zich verheugen op een bijzondere editie. InterClassics & TopMobiel viert haar twintig jarig jubileum met de  thema’s ‘100 jaar Aston Martin’ en ‘Bugatti Grand Prix Cars’.

De jubileumeditie van InterClassics & TopMobiel staat bol van de exclusieve klassiekers. In samenwerking met o.a. de Aston Martin Owners Club Holland wordt de geschiedenis van Aston Martin aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd waaronder de Aston Martin A3, de Ulster, de Atom, de DB2 en de DB5. In een ander showpaviljoen wordt het thema Bugatti Grand Prix Cars gepresenteerd waar de Bugatti Type 35 en de enige overgebleven originele Bugatti Type 32 (Tank) niet zullen ontbreken. Om ervoor te zorgen dat bezoekers optimaal geïnformeerd zijn over de bovengenoemde juweeltjes introduceert InterClassics & TopMobiel dit jaar een gratis smartphone app via het platform Twoppy. Via deze app biedt de organisatie bezoekers up-to-date evenement- en programma-informatie, interactieve plattegronden en de mogelijkheid om te netwerken.

Met de app kunnen bezoekers evenement- en programma informatie bekijken en delen. Ook hebben zij een interactieve plattegrond  tot hun beschikking.  Wanneer bezoekers hun social media profiel (Facebook, Twitter en LinkedIn) koppelen, delen zij informatie met hun netwerk, zien zij wie van hun contacten nog meer aanwezig zijn tijdens het evenement en kunnen zij privé berichten naar elkaar sturen. De webapp van InterClassics & TopMobiel is bereikbaar via onderstaande QR code of via een mobiele browser: http://m.twoppy.com/interclassics/ Bezoekers met een iPhone en of Android toestel  kunnen een app icoontje op hun beginscherm plaatsen.

qr ictm