InterClassics & TopMobiel 2012 in het teken van Porsche en Mille Miglia

-Maastricht- Na een succesvolle beurs in januari 2011, die door maar liefst 19.000 oldtimerliefhebbers werd bezocht, zijn de voorbereidingen voor InterClassics & TopMobiel 2012 weer in volle gang. Het grootste oldtimer evenement van de Benelux vindt plaats op 13, 14 & 15 januari 2012 in MECC Maastricht.

InterClassics & TopMobiel 2012 staat in 2012 volledig in het teken van een dubbel thema. Porsche en Mille Miglia; twee legendes in de geschiedenis van de autosport die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Mille Miglia; 1000 mijl, drie dagen en verschillende etappes met als start en finish het historische decor van de stad Brescia. Een eervolle en legendarische rally voor klassieke race- en sportwagens uit de periode 1927-1957. De meest bijzonder klassiekers uit deze periode die er op de wereld rondrijden houden de mythe in stand. Het Duitse merk Porsche heeft van 1952 tot 1957 meegereden in de wereldberoemde rally en vormt daarmee een tijdloze combinatie met de Mille Miglia. In samenwerking met Porsche Nederland wordt de geschiedenis van Porsche op uitzonderlijke wijze gepresenteerd.

Naast de prominente aanwezigheid van de thema’s Porsche en Mille Miglia heeft InterClassics & TopMobiel 2012 veel meer te bieden. Op de beursvloer worden de mooiste klassiekers gepresenteerd van zowel handelaren als particulieren. Het aanbod wordt volledig gemaakt door volop stands met onderdelen, automobilia en alles wat daarmee te maken heeft. InterClassics is ook jaarlijks een trefpunt van oldtimerclubs. In samenwerking met FEHAC, BFO en LOF organiseert MECC Maastricht de Clubcompetitie, waar de mooiste presentatie en auto worden beloond met aantrekkelijke prijzen.

Het exclusieve segment van de beurs, TopMobiel, vult InterClassics perfect aan en omgekeerd. In samenwerking met Top Shops Holland wordt een lifestyle paviljoen gepresenteerd volledig passend in de filosofie van TopMobiel. De sfeer wordt mede bepaald door tal van luxe producten als juwelen, kleding, wijnen e.d.

Op donderdagavond 12 januari vindt de exclusieve Preview plaats. TopMobiel Preview Night is een stijlvol netwerkevenement met topentertainment en culinaire hoogstandjes die verzorgd worden door Hans van Wolde van Restaurant Beluga in samenwerking met Maison van den Boer. Voor ondernemende autoliefhebbers een uitstekende mogelijkheid om samen met klanten en relaties te genieten van een buitengewone smakelijke avond in een originele setting.

Dit en nog veel meer maakt van InterClassics & TopMobiel 2012 een onvergetelijk evenement voor de oldtimerliefhebber!

Meer informatie op www.ic-tm.com.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Neem voor meer informatie en/of het opvragen van logo’s en HR afbeeldingen van InterClassics en TopMobiel contact op met Susanne Franken, Marketing & Communicatie Manager van InterClassics & TopMobiel.
T. +31(0)43 38 38 373
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.