Bijna 22,000 bezoekers voor jubileumeditie InterClassics & TopMobiel in MECC Maastricht

In het weekend van 11 t/m 13 januari vond de jubileumeditie van hét oldtimerevenement van de Benelux plaats in MECC Maastricht. 21,928 bezoekers wisten de weg naar de Maastrichtse beursvloer te vinden om de unieke en exclusieve klassiekers van de 300 exposanten verspreid over een beursoppervlakte van 30,000 m2 te aanschouwen. Een stijging in bezoekersaantal van meer dan 14% t.o.v. de 2012-editie - en tevens record in de historie van InterClassics & TopMobiel. Nog nooit werd de drempel van 20,000 bezoekers overschreden!

InterClassics & TopMobiel vierde haar 20 jarig jubileum met de thema’s ‘100 jaar Aston Martin’ en ‘Bugatti Grand Prix Cars’.  De 2013-editie van de beurs stond bol van de exclusieve klassiekers. In samenwerking met o.a. de Aston Martin Owners Club Holland werd de geschiedenis van Aston Martin aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd waaronder de A3,  de Ulster, de Atom , de DB2 en de DB5. In een ander showpaviljoen werd het thema Bugatti Grand Prix Cars gepresenteerd waar de Bugatti Type 35 en de enige overgebleven originele Bugatti Type 32 ‘tank’ niet ontbraken.

Op donderdagavond, de avond voor aanvang van de beurs, vond de TopMobiel Preview Night plaats. Tijdens deze bijzondere avond konden genodigden genieten van een topaanbod op culinair vlak omgeven door de meest exclusieve modellen uit de 100 jarige geschiedenis van Aston Martin. De culinaire ontdekkingstocht werd geleid door sterrenchef en Chef van het Jaar GaultMillau Paul van de Bunt in samenwerking met Maison van den Boer. TopMobiel Preview Night steunde samen met Xavier Maassen Stichting ALS Nederland. Middels een veiling werd € 35.000,- opgehaald voor het goede doel.

Zowel de organisatie, de bezoekers en de ruim 300 exposanten waren erg enthousiast over het kwalitatieve en gevarieerde aanbod, de combinatie van de thema’s ‘100 jaar Aston Martin’ en ‘Bugatti Grand Prix Cars’, de goede sfeer op de beurs én de ongekende aandacht van de pers.