3.000m2 beursvloer extra tijdens InterClassics & TopMobiel 2014

Maastricht – Na een zeer succesvolle jubileumeditie in januari 2013, die door maar liefst 21,928 oldtimerliefhebbers werd bezocht, zijn de voorbereidingen voor InterClassics & TopMobiel 2014 weer in volle gang.  En er is nieuws:  voor het eerst in de geschiedenis wordt de beurs uitgebreid met een paviljoen ter grootte van 3.000m² waardoor de totale beursoppervlakte groeit naar maar liefst 33.000m². InterClassics  & TopMobiel bevestigt hiermee keer op keer haar positie als het grootste oldtimerevenement van de Benelux!

Erik Panis, Product Manager InterClassics & TopMobiel:  “Door deze uitbreiding wordt ruimte gecreëerd voor circa 40 extra standhouders. In het aangebouwde paviljoen wordt de traditionele autojumble ondergebracht, waardoor in de Westhal ruimte wordt gemaakt voor nieuwe kwalitatieve autohandelaren. Met deze uitbreiding hopen we op een bezoekersaantal van 25.000 binnen drie jaar.”

Met de mooiste en meest exclusieve klassieke voertuigen in de Benelux, alles op het gebied van onderdelen en automobilia en met de thema’s Maserati 100 years, Mustang Big Screen Heroes & Pre War Race Legends is InterClassics & TopMobiel 2014 wederom een absolute must voor elke oldtimerliefhebber! In samenwerking met o.a. de Maserati Club Holland wordt op TopMobiel de geschiedenis van Maserati aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd.

InterClassics & TopMobiel vindt plaats van vrijdag 17 t/m zondag 19 januari 2014 in het MECC in Maastricht.

Noot voor redactie, niet voor publicatie Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing en Communicatie door te bellen naar +31 (0)43 38 38 341 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.