InterClassics Maastricht uitverkocht voor exposanten

MAASTRICHT, 6 oktober 2015 – De 23ste editie van InterClassics Maastricht is 3 maanden voor aanvang van de beurs uitverkocht voor exposanten. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Hoofdthema’s van deze editie zijn 100 jaar BMW en British Royals: Bentley & Rolls Royce. De internationaal gerenommeerde oldtimerbeurs vindt plaats van 14 t/m 17 januari 2016 in MECC Maastricht.

Het succes van InterClassics
InterClassics Maastricht is een kwalitatief hoogwaardige beurs die de bovenkant van de markt biedt waar het gaat om autohandel. De organisatie besteedt veel aandacht aan aankleding en presentatie. Daarnaast heeft de klassieke automarkt zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Buiten liefhebberij is de klassieke auto ook een gewild beleggingsobject geworden. De vraag naar presentatieruimte wordt steeds groter en dat is duidelijk merkbaar. Erik Panis, directeur InterClassics: ‘Op dit moment moeten wij aanvragen afwijzen, heel spijtig, maar commercieel gezien natuurlijk mooi. Het daagt ons bovendien uit de ruimte die we hebben zo goed en efficiënt mogelijk in te richten, zonder dat dat ten koste gaat van de uitstraling en de kwaliteit van de beurs.’

100 jaar BMW en Bentley & Rolls Royce
In samenwerking met BMW Klassieke Autoclub Nederland wordt in Maastricht het hoofdthema 100 jaar BMW gepresenteerd met een uitgebreide en exclusieve collectie klassiekers. Daarnaast wordt, in samenwerking met Vereniging van Bentley & Rolls Royce De Mascotte, de historie van deze unieke Britse klassiekers in beeld gebracht.

InterClassics Brussels 2015
Na 22 edities InterClassics Maastricht, vindt dit jaar van vrijdag 6  t/m zondag 8 november voor het eerst InterClassics Brussels plaats in Brussels Expo. Deze eerste editie was al een half jaar voor aanvang van het evenement uitverkocht. Centrale thema’s zijn de geschiedenis van het befaamde merk Bugatti en 60 jaar Citroën DS. De beurs exposeert maar liefst 30 Bugatti’s, wat uniek is in de klassiekerwereld. Een echte must voor de oldtimerliefhebber.