Beroemde Benetton B-186 arriveert op InterClassics Maastricht

MAASTRICHT, 12 januari 2016 – Onder grote belangstelling arriveerde vanochtend de BMW Benetton B-186 bij MECC Maastricht. Deze Formule 1 wagen werd beroemd toen de Oostenrijkse coureur Gerhard Berger er in 1986 de Grand Prix van Mexico mee won. De eerste overwinning van zowel Berger als het team Benetton, dat reed met motoren van BMW. Speciaal voor InterClassics Maastricht is deze exclusieve wagen nu vanuit België naar Maastricht gekomen.

De wagen is een van de 30 klassieke BMW’s die komende dagen tentoongesteld worden in het kader van het thema ‘100 jaar BMW’. Zo is er op het themaplein ook een zeldzame BMW 328 Roadster uit 1938 te bewonderen, een van de belangrijkste sportwagens aller tijden. Naast 100 jaar BMW is British Royals: Bentley & Rolls-Royce het tweede thema van InterClassics Maastricht, de oldtimerbeurs die dit jaar al voor de 23ste keer plaatsvindt.

Benetton opbouw


InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 januari 2016 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers, liefhebbers en dagjesmensen. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl