Hoge opbrengst voor goed doel InterClassics Maastricht

MAASTRICHT, 15 januari 2016 – Aan de vooravond van InterClassics Maastricht vond gisteravond de traditionele TopMobiel Preview Night plaats. Bijna 600 gasten genoten van een culinaire avond omringd door unieke klassiekers uit de geschiedenis van 100 jaar BMW, het hoofdthema van de beurs. Erik van Loo, chef-kok en eigenaar van 2-sterren restaurant Parkheuvel, werkte speciaal voor deze avond samen met partycateraar Maison van den Boer. MECC Maastricht en TopShops organiseerden een exclusieve loterij die maar liefst € 11.000 heeft opgebracht voor het goede doel van de avond, de Ronald McDonald Kindervallei.

InterClassics Maastricht steunt Ronald McDonald Kindervallei
De Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg aan de Geul is een vakantiehuis voor kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking en hun familie. Het opgehaalde geld is bestemd voor een prachtige speelgoed keramiekdraak met zandbak, die geschikt is voor kinderen met een handicap. Om dit speelattribuut te kunnen bouwen is € 15.000 nodig.

Lokale bekendheid Vivian Lataster presenteerde de avond en de liveband the Originals, bekend van onder andere het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver en Vrienden Van Amstel Live,  zorgde voor muzikaal entertainment.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 januari 2016 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers, liefhebbers en dagjesmensen. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl