Sergio Herman chefkok previewavond InterClassics Maastricht

Aan de vooravond van InterClassics Maastricht 2017 vindt op woensdag 11 januari de exclusieve TopMobiel Preview Night plaats. Tijdens deze avond kunnen gasten genieten van een sterrendiner omringd door de mooiste en meest unieke klassiekers uit de geschiedenis van 70 jaar Ferrari: het hoofdthema van InterClassics Maastricht 2017. Exclusief voor TopMobiel Preview Night werkt partycateraar- en evenementenorganisator Maison van den Boer samen met Sergio Herman, eigenaar van Pure-C en The Jane.

Al meer dan 25 jaar lang streeft Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Sergio leerde zijn vak in het Zeeuwse Sluis, eerst onder de vleugels van zijn vader en later als eigenaar en chefkok van driesterrenrestaurant Oud Sluis. Hier heeft hij 25 jaar lang gezwoegd om de top te bereiken. En met succes. Eind 2013 sloot hij de deuren van dit toprestaurant en stortte zich op zijn nieuwe uitdaging The Jane in Antwerpen. In 2010 opende hij al de deuren van Pure C in Cadzand, een restaurant met Sycro Bakker als chefkok, maar met de touch, flair en stijl van Sergio Herman. Tijdens TopMobiel Preview Night kunnen gasten kennismaken met de culinaire prestaties van deze bijzondere perfectionist. Een deel van de opbrengst van de avond komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Maastricht. Inschrijven kan via de website interclassicsmaastricht.nl

De 24ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2017 in MECC Maastricht. InterClassics Maastricht is een kwalitatief hoogwaardige beurs die de bovenkant van de markt biedt waar het gaat om autohandel. Hoofdthema’s dit jaar zijn ‘70 jaar Ferrari’ en ‘Facel Vega’.