Veiling InterClassics Maastricht levert € 11.140 op voor goed doel

MAASTRICHT, 12 januari 2016 – Aan de vooravond van InterClassics Maastricht vond gisteravond de traditionele TopMobiel Preview Night plaats. Meer dan 550 gasten genoten van een culinaire avond omringd door unieke klassiekers uit de geschiedenis van 70 jaar Ferrari, het hoofdthema van de beurs. Exclusief voor TopMobiel Preview Night werkt partycateraar- en evenementenorganisator Maison van den Boer samen met Sergio Herman, eigenaar van Pure-C en The Jane. MECC Maastricht organiseerde een exclusieve loterij die maar liefst € 11.140 heeft opgebracht voor het goede doel van de avond, het Toon Hermans Huis in Maastricht.

InterClassics Maastricht steunt Toon Hermans Huis
Het Toon Hermans huis in Maastricht staat open voor iedereen die met kanker te maken heeft: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. De mens staat centraal, niet de ziekte. Jong en oud vindt er gezelschap, activiteiten, informatie & voorlichting en veel meer. Melanie Frederiks van het Toon Hermans Huis nam de cheque, die aangereikt werd door beurs directeur Erik Panis, graag in ontvangst. Het geld zal ten goede komen van de Yellow Kinderclub, een club waar kinderen met kanker, kinderen met ouders met kanker of daaraan overleden onder begeleiding van een creatieve therapeut weer écht even kind kunnen en mogen zijn. Lokale bekendheid Vivian Lataster presenteerde de avond en de liveband We Two en Touch DJ, die opgetreden heeft met de top uit de Nederlandse entertainment industrie, zorgden voor muzikaal entertainment.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2017 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers, liefhebbers en dagjesmensen. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl