Winnaars InterClassics Maastricht - FIVA clubcompetitie bekend

MAASTRICHT, 14 januari 2017 – De prijzen van de jaarlijkse InterClassics Maastricht - FIVA Clubcompetitie werden gisteravond tijdens de drukbezochte deelnemersborrel uitgereikt. FEHAC had speciaal voor deze gelegenheid een jury benoemd die de deelnemers van de oldtimerbeurs beoordeelde in de categorieën “The Best Club Car of Show” en “The Best Club Stand of Show”. De jury bestond uit voorzitter Bert Pronk, John Pronker, Wolter Gratama en Kees Pereboom.  

De volgende winnaars mochten de prijzen uit de handen van FEHAC voorzitter Bert de Boer in ontvangst nemen:

The Best Club Car of Show:
1. 1e Talbot 1100 Commercial HR. 1981, Christian Rooyakkers
2. Austin-Healey 100/4 1954, HR Sjar Bustin
3. Opel type 4/ps open 4 zitter 1927, Jan van Daalen

The Best Club Stand of Show:
1. Bavaria Club Belgium
2. Maastrichtse Oldtimer Club (MOC)
3. Saab Club Nederland

Donatie aan NCAD
Ook werd er gistermiddag tijdens InterClassics Maastricht door OHVH een mooie financiële donatie aan het NCAD overhandigd. Het NCAD verzamelt, beheert en ontsluit een uniek archief op auto- en verkeershistorisch gebied en bevat 150.000 persfoto’s, 60.000 brochures en 20.000 tijdschriften. Daarnaast zijn er duizenden boeken over autotechnologie, auto-industrie, milieu en olie-industrie. Het NCAD beheert tevens het P.A.C.-, Olyslager- en het technisch archief van de ANWB.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 12  t/m zondag 15 januari 2017 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers.. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie op www.interclassicsmaastricht.nl