Gassan Diamonds hoofdsponsor InterClassics Maastricht

Maastricht, 1 mei 2017 -  InterClassics Maastricht en Gassan Diamonds zijn verheugd kenbaar te maken dat Gassan Diamonds zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan InterClassics Maastricht. Al jarenlang mag de oldtimerbeurs, Gassan Diamonds toe rekenen als een van haar trouwe deelnemers aan het TopMobiel Exclusive paviljoen. Gezien het succes van deze samenwerking zijn beide partijen verheugd om de samenwerking verder te intensiveren. InterClassics Maastricht, welke haar 25 jaar jubileum viert in januari 2018, is mede door partnerships in staat een evenement neer te zetten met een hoog kwaliteitsniveau. 
 
Gassan Diamonds
Gassan Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historische centrum van Amsterdam. Het bedrijf houdt zich bezig met het slijpen van diamant, de groothandel en de detailhandel van losse en gezette diamanten, diamanten- en gouden juwelen en horloges. Gassan Diamonds neemt een vooruitstrevende positie binnen de diamantwereld, mede door het introduceren van een eigen slijpvorm, de Gassan 121. Elk jaar ontvangt Gassan Diamonds meer dan 400.000 bezoekers in de historische diamantslijperij. De merkenportfolio van Gassan Diamonds bestaat onder andere uit Rolex, Omega, Chopard, IWC, Jaeger LeCoultre, Longines, alCoro en Gassan 121, Choices by DL. 
 
TopMobiel Exclusive Paviljoen 
In dit exclusieve gedeelte van de beurs vindt men het mooiste wat er te bieden is op het gebied van klassieke automobielen en gerelateerde lifestyle producten. Exclusieve merken, zoals onder andere Gassan, zullen zich hier presenteren. Vanuit de filosofie dat bijzondere auto’s een bijzondere omgeving verdienen, wordt hier veel aandacht besteed aan de aankleding van de beurs: luxe standbouw, sfeerverlichting en veel ruimte voor elke individuele auto leiden er toe dat elke klassieker optimaal tot zijn recht komt. 
 
InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 11 t/m zondag 14 januari 2018 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl