InterClassics Maastricht haalt € 30.130 op voor stichting Lymph&Co

Traditioneel vond aan de vooravond van InterClassics Maastricht de TopMobiel Preview night plaats op woensdag 9 januari. Ruim 550 gasten genoten van een diner op sterrenniveau bereid door Edwin Soumang van Restaurant One in Roermond en Servais Tielman van Restaurant Cucina Del Mondo in Heerlen. Tijdens deze avond werden door diverse sponsoren en partners mooie prijzen ter beschikking gesteld voor de tombola. Het bekende werk ‘Oh mein papa’ van Chrit Rousseau werd ter beschikking  gesteld voor een veiling. De volledige opbrengst van deze tombola en veiling komt ten goede van Stichting Lymph&Co. De stichting is een initiatief van Bernhard van Oranje die zelf in 2013 de diagnose lymfklierkanker kreeg. Bernhard van Oranje was deze avond zelf aanwezig om het belang van de stichting uit te leggen. Monique des Bouvrie, ambassadeur van Lymph&Co en Menno de Jong, bestuurslid van Lymph&Co hebben een cheque in ontvangst mogen nemen van € 30.130.

Lymph&Co
Stichting Lymph&Co steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Het doel van Lymph&Co is financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker en meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker. Het streven is om de meest vooraanstaande hematologen die onderzoek doen naar lymfklierkanker te voorzien van middelen die hen de mogelijkheid geven dit onderzoek over de hele wereld uit te voeren. 

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl